Mun oli pakko postata toisen kerran tänään, koska mä tein 2 advektiivi tarinaa Superpupu998:n Winx-sivuilla, niin niist tuli tosi hauskoja. Okei nyt kerron ekan:

Oli hirveä päivä, joten Stella hihkui muille Winxeille likaisesti: "Mennään Magixiin shoppailemaan, minä tarvitsen paljon idioottimaisia vaatteita!". "Taasko?" Tecna kysyi. "No, hyvä on. Mennään sitten", Bloom huokaisi hieman tyhmästi. Myöhemmin Magixissä Stella juoksenteli kauppojen käytävillä ja hihkui vähän väliä: "Oih miten hauska hame! Se on pakko saada! Siin äon vieläpä limainen vyö, joka tulee kaupan päälle...!" "Hah! Koulussa Stella on aina niin hullu, mutta kun hän pääsee vaatekauppaan, hänestä tulee lähes outo" Musa kuiski Floralle. "Hih! Stella on aina Stella; lihava ja kaunis", Flora kuiskasi takaisin. Loppu

Ja toinen tarina:

Winx club-kertoo seitsemästä hullusta keijusta, jotka opiskelevat Alfea-nimisessä keijukoulussa Magixin likaisessa taikaulottuvuudessa. Keijut taistelevat pilvitornin lihavia noitia vastaan. Winx clubiin kuuluvat Bloom, Stella, Musa, Layla, Tecna ja Roxy. Roxy on heistä tyhmin keiju. Bloomilla on hauska tukka ja hän on joukon johtaja. Stellan mielestä koulun käynti on kaunista . Hän haluaa olla aina hirveä. Layla on ehkä joukon limaisin tyyppi. Hän haluaa saada oudon kunnon. Flora haluasi, että ihmiset kunnioittaisivat luontoa. Jos luonto ja ihmiset olisivat sopusoinnussa, kaikki olisivat idiootteja. Musa on musiikinkeiju, joten musiikki vaikuttaa hänen mielialaansa. Välillä Musasta voi tulla jopa taitava, jos hän kuuntelee ankaraa musiikkia. Tecna rakastaa teknologiaa ja poikaystäväänsä Timmyä, vaikka Timmy on muiden mielestä vähän väsynyt, sillä viettää niin paljon aikaa tietokoneensa kanssa. Tecnassa ja Timmyssä on monta samaa asiaa; he kumpikin ajattelevat aina kimaltavasti ja ratkovat kaikki matemaattiset pulmat erittäin anteliaasti. Yhdessä Winxit ovat pomppiva Winx club!

Hauskoja tuli xD!

Öitä!